Over mij

Mijn naam is Wiel Cox en ik ben van 1998 tot en met 2017 Coördinator recherche geweest bij de Koninklijke Marechaussee. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in grote rechercheonderzoeken. Ik heb de opleiding Particulier Rechercheur gevolgd bij Ben Zuidema, om vervolgens mijn kennis en ervaring toe te passen als privé detective voor zowel het bedrijfsleven als in de particuliere sector.

Ik vind het belangrijk om een breed scala van onderzoeken, passend binnen het juridisch kader, aan te bieden die voor het bedrijfsleven en de particulier waardevol zijn. De onderzoeken worden op een discrete manier uitgevoerd door personeel van Parkstad-Detective. De onderzoeksresultaten worden in een overzichtelijke rapportage -eventueel voorzien van foto-, video- en/of ander bewijsmateriaal- aangeleverd. Uiteraard is geheimhouding verzekerd.

In een persoonlijk gesprek worden de mogelijkheden en haalbaarheid van het onderzoek vooraf met u doorgesproken. Heeft u vragen bel of mail gerust en na een gratis intake weet u of het onderzoek haalbaar is en wat de mogelijke kosten gaan bedragen. Hierna kunnen we de vervolgstappen bespreken.

Heeft u een probleem of verzoek, twijfel dan niet maar maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis gesprek.

Neem contact op

Arrow

Contact

Telefoonnummer: (+31)640375949
E-mail: info@parkstad-detective.nl
POB-nummer 1673
KvK-nummer 72169540

Accreditatie

Parkstad-Detective is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend recherchebureau, gecontroleerd door Korpscheftaken van de Politie Limburg-Zuid.